Buka Akaun Semasa CIMB TANPA INTRODUCER

7:09:00 PM

Assalmualaikum semua.Harini ummi ada sedikit masa nak berkongsi cara-cara nak buka current account cimb tanpa introducer.

Since husben ummi dah buat,jadi senanglah nak share.Betul tak susah mana pun.Zaman teknologi canggih ni.Semuanya klik klik jer kan.



Isi semua maklumat yang diminta
Bahagian Referral tinggalkan kosong


Setiap maklumat yang cukup akan ditanda completed oleh sistem cimb ni.Mana -mana yang anda tidak faham,ummi cadangkan call saja talian bantuan atau customer service.

Setelah selesai isi,1 emel akan dihantar ke akaun emel anda.

Anda akan diminta untuk menyerahkann dokumen seperti yang diminta ke CIMB branch pilihan anda semasa mengisi online sebelum nya.Kes husben ummi ni,tak perlu bawa rubber stamp pun.Tapi seeloknya sediakan jer supaya tak penat berulang alik.Untuk pengetahuan perlu hadir ke branch cimb dalam masa 30hari selepas membuat permohonan online ni

Lepas bawa semua.dan dokumen dah settle.Yeayyy akaun dah guna.Anda boleh pilih sammada nak guna kad atm ataupun tak.Macam husben ummi tak amik kad.Tapi kami apply CIMB BIZ LITE untuk transaction online memandangkan husben ummi ni memang buat bisnes online.

itu jerr.Nanti ada masa ummi share pulak cara nak buat Biz Channel Lite okey


You Might Also Like

2 strawberries yummy

  1. lupa nak bagitahu kene deposit duit RM1000.

    ReplyDelete
  2. Assalam..sy nk tnya..yg register online ni,bahagian bizchanel tu nk letak yes atau no?
    Dan mmg setiap bulan akn dipotong rm20 untuk 1 user ke?

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images