Finally..freedom..

2:14:00 PM

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar
Exam mode pon dah abeh
skang tinggal holiday mode
minggu ni minggu yang paling banyak kenangan nak di ingat



Isnin: Rehlah dengan kawan2 sama kuliah
selasa: bercuti dengan rumate
Rabu : Mengemas bilik
Khamis : Exam dan balik kampung
Jumaat: Persiapan konvo anak murid
Sabtu: Konvo anak murid bertempat di Bomba
Ahad:  kenduri kahwin
 next week pla insyaallah tade aral melintang nak join baktisiswa kat perak


Bahagia bila dapat isi masa dengan beda berfaedah
Dapat jemputan mengajar lagi tapi rasa macam kene tolak
sebab masa xlama
 disember 6 dah kene masuk balik

sekejapnyer dah bulan disember

Adik pula tengah bertungkus lumus  SPM
All d Best
itu jer yang akak boleh bagi.

lepas balik dari rehlah sakit badan semua. sebab ummu xtahan sejuk
bila sejuk kaki mulalah susah nak gerak
tetibe kene panjat tangga pla
kaki jadi macam terkejut..

time exam pun sama..sejuk sangat.memang tak tahan
Rasa cam otak xdapat fikir..

hope sem depan dorang akan buat rehlah lagi
cuma akan datang hope dapat diisi dengan benda bermanfaat
macam bincang tentang tempat praktikal

mmain game yang dapat rapatkan ukhwah sesama sisters
brothers sesame brothers
ice breaking..
haha..banyaknyer permintaan

okeylah ini last post ummu tulis untuk bacaan umum..lepas ni blog ini akan jadi private.
memang dah lama ummu nak wat private
sebab blog ni blog untuk family ummu.

p/s : tak lupa juga ucapan tahniah untuk ustaz dzul,iaitu sahabat ummu yang rapat yang dah pun mendirikan masjid..Jangan lupa jemput majlis besaran nanti



You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images