5 years

3:47:00 PM

Alhamdulillahirabbil'alamin..setelah 5 tahun berpisah dengan teman lama
dari SMKA simpang Lima..akhirnya eidulfitri kali ini Allah ketemukan kembali saya dan mereka.Rindu pada teman-teman sperjuangan. Tak sangka masing-masing dah ada style tersendiri. Apapun..kenakalan mereka masih seperti dulu lagi. Tengok jela gambar-gambar ni dah tahu macamana perangai mereka.

farah,syiqin,haziq,nona,syida.

Macam-macam lagi kisah sepanjang baraan.Akhirnya rindu pada cikgu-cikgu dan teman2 terubat juga.
5 tahun menanggung rindu. Selepas eidulfitri tahun ni ntah sempat ntah idak nak menyambut yang akan datang
dengan mereka lagi. Bila dah ramai yang kerja lagilah dah susah nak kumpul.
sekurang-kurangnya teringin sekali beraya dengan mereka.
Alhamdulillah raya tahun ni Allah perkenankan..

banyak sangat berbual dan bertukar cerita dengan mereka.
Tak kurang juga berbual dengan cikgu-cikgu.
oleh kerana saya dan kawan saya sahaja yang merempit naik motosikal jadi masa berbual dengan cikgu
lebih sedikit sebab motosikal ni dapat mengelak dari trafic jam.

masing-masing tersenyum gembira..bila lagi agaknya dapat melihat senyuman mereka.


paling tak sangka yang dulu budak berhingus dah up to date..saya juga yang macam dulu.hehehe.tak pernah nak berubah.sedih betulla.sob..sob..sob.

Walaupun follow agak lambat tapi akhirnya sempat juga mengejar mereka. Dari simpang lima terusla merempit sampai ke sabak bernam.Nasib baik tak ke Perak terus.







 akhir sekali saya ucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin..mana-mana yang tak sempat nak tegur saya mohon minta maaf banyak-banyak.

Ada umur,ada rezeki kita berjumpa lagi.
wallahu'alam.

You Might Also Like

4 strawberries yummy

  1. salam..aini,hee~ sgt suka bila dapat jumpa hari tu..
    su de bt kembara 2,2 sesi baraan tu kat blog batch..nak minta tlg sempurnakan sesuatu..igt lg x,nasyid doa rabitah..tlg sempurnakan lirik nasyid tu kt komen baraan sesi kedua..syukran..syg selalu&selamanya

    ReplyDelete
  2. Innsyaallah.patut aritu tetibe asyik teringin nyanyi lagu tu malah teringin nak letak kat blog rupanya sahabat tercinta nak.

    ReplyDelete
  3. hee~alhmdulillah, akhirnya berjawab jugak request tu..tulis smula kt ruangan komen pun xpe..xpun,aini masukkan entry baru je kat blog batch tu..(jadik author kan?) xpun,alang2 nak post kat blog,nnt su copy paste smula kat sana..syukran kathiran..syg slalu&selamanya..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images