~Cinta atas tikar sejadah~

1:24:00 PM


Bismillahirrahmanirrahim..minggu ini minggu yang paling sibuk dengan convest dan presentation.Tetapi saya tak jadi committee pun untuk convest IIUM ni. Sementara menyiapkan slide untuk prentation boleh lagi saya menyerong ke benda lain. Kalau dulu hangat cerita epilog syurga cinta, ketika cinta bertasbih..Skang satu drama di channel astro pula mendapat tempat dihati penonton...


Drama ala-ala nurkasih juga tetapi ada kelainan dari segi karakter pelakon. Fida hj Ibrahim pelakon utama heroin dan farid kamil memegang watak hero dalam cerita.Video saya attach ni cuma sedikit part jer.
Nak tahu cerita selanjutnya tontonla dekat astro@ download dari internet.

Walaupun kadang-kadang drama ini banyak mengkhayalkan sekurang-kurangnya lebih bagus dari cerita-cerita hantu dan juga jampi serapah tu. Apapun tonton sendiri lah kalau nak menilainya.Zasss...

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images