Secret societies:the Black sun.

6:42:00 AM

di petik dari :http://ksz-associate.blogspot.com/

Bruder des Lichts

“Even when the sun turns black, the light will still remain to bless the Promised Land and the Promised Kingdom.” – Brothers of the Light.

Sebelum teruskan bacaan, saya nasihatkan pembaca menyediakan air kopi/teh disebelah.Takut-takut ada yang pening sampai mabuk nak habiskan artikel ini.Sekadar perkongsian terbaru barangkali.Bacaan yang agak berat tetapi saya suka.

MAJORITI maklum bahawa Perang Dunia Kedua (WW2) berakhir apabila dua bandar di Jepun iaitu Hiroshima dan Nagasaki digugurkan dua butir bom atom yang dihasilkan daripada mineral nuklear, uranium dan plutonium. Umum juga tahu bahawa Amerika adalah pihak yang bertanggungjawab menggugurkan senjata pemusnah tersebut sehingga menyebabkan kemenangan WW2 berpihak kepada Angkatan Allied.


Namun, adakah Amerika yang merintis projek senjata nuklear semasa WW2? Adakah Amerika yang membangunkan projek nuklear? Apa peranan Amerika yang sebenarnya? Pihak mana yang membangunkan teknologi senjata nuklear? Siapa yang membiayai Projek Manhattan? Siapakah dua pihak yang selalu berhubung dalam menjayakan Projek Manhattan? Banyak juga teka-teki yang muncul dan sesetengah jawapannya pula begitu asing untuk diterima oleh sebilangan daripada kita, namun itulah jawapannya.

Sila klik link di atas untuk bacaan seterusnya.

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images