MINT love letter

8:55:00 PM

Salam dihulur...semenjak sehari dua hari ini Tukang Taip jadi tak betul..Tengah duduk khusyuk siapkan semua report dan update my important planner, tetiba....ting..sound track email baru masuk dalam inbox..Bila bukak..hihi tambah lagi satu part paling penting dalam important planner..Surat dia macam yang Tukang Taip attach kat bawah..konon nak cool..tapi last-last tertekan juga..Lebih tertekan sebab tak dapat elaun so nak cover duit rumah sewa kena lah cari kerja part time kat bangi..sesiapa ada kerja kosong kat bangi berdekatan situ bolehlah hubungi Tukang Taip di emel Tukang Taip.Bilik sewa pun tak dapat lagi..macam mana yek??Ya Allah mudahkan segala urusan untuk hamba-Mu yang hina ini. Sekali lagi hamba-Mu ini meminta meskipun  sedar tangan yang menadah ini penuh dengan debu-debu dosa.


MALAYSIAN INSTITUTE NUCLEAR TECHNOLOGY(MINT) @ MALAYSIAN NUCLEAR AGENCY

Salam saudara/saudari ,

Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.

Terlebih dahulu saya ucapkan tahniah kepada saudara/saudari yang telah berjaya mendapat tempat untuk membuat Latihan Industri di agensi ini. Ingin saya mengingati perkara yang perlu saudara/saudari bawa bersama pada sesi pendaftaran ialah seperti berikut :

        1)  Satu (1) salinan fotostit IC
        2)  Borang N.M.LPL.1/2008 yang telah di tandatangan dan cop rasmi pihak Universiti
        3)  4 keping gambar berukuran paspot
        4)  Borang Pemeriksaan Perubatan jika diminta di dalam surat tawaran
        5)  Garis Panduan Pekeliling Ketua Pengarah (Baca dan fahamkan)

Saudara/saudari perlu melaporkan diri pada hari yang dinyatakan di dalam surat jam 9.00 pagi di  Bahagian Pembangunan Sumber Manusia (BSM), Tingkat 1  Blok 11, Kompleks Agensi Nuklear Malaysia, Bangi.

Kerjasama saudara/saudari berhubung perkara ini amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.

SYMP
Nurul Ashykin binti Dol Risep
samb : 1545
Pembantu Tadbir (P/O) N17
Unit Latihan Dalam Negeri dan Pelatih Luar
Bahagian Pembangunan Sumber Manusia
Agensi Nuklear Malaysia

You Might Also Like

10 strawberries yummy

  1. duit.duit..duit..risau sangat..ingat Tuhan..usaha , doa dan tawakkal..pasti Allah tunjukkan jalan. never give up!!!apatah lagi sifat mengeluh tidak baik untuk orang islam..Apapun hidup mesti hepppiiiiiiiii..bak kata nora danish dalam drama puteri.

    ReplyDelete
  2. bila mula LI aini?de member lain x?
    moga Allah mudahkan semua urusanny..

    ReplyDelete
  3. Lepas abis minggu exam kat uia.bersiap nak masuk lah.ada member lain tapi dorang wat hal sendiri.Bukan member pun.tak kenal sangat.sue xda kawan yang nak rumate untuk rumah sewa??

    ReplyDelete
  4. semoga success ya ditempat kerja baru.walaupun cuma latihan.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya juga student, dapat LI di Agensi Nuklear:) Nak tanya bila saudari mula LI tahun ni?

    ReplyDelete
  6. salam...akak,mase akak buat latihan industri kat agensi nuklear ni,akak stay mane ye?
    rumah sewa dekat2 tu ke?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. assalam , kalau awak tahu mana-mana rumah sewa area agensi nuklear malaysia email saya nurulainahussin@yahoo.com . saya tgh mencari rumah sewa area situ .

      Delete
  8. Saya sedang mencari bilik sewa berhampiran agensi nuklear..Kalau ade bgtaw ek!

    ReplyDelete
  9. Saya sedang mencari bilik sewa berhampiran agensi nuklear..Kalau ade bgtaw ek!

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images