Alhamdulillah

4:38:00 PM

sebelum terlupa nak kongsikan satu lagi majlis Ilmu..kawan minta promosi kan.Benda baik insyaAllah saya boleh promosikan.


 Miss L nak pergi majlis ilmu ke Gombak agak susah..Jadi bila dapat tahu dekat ukm pun banyak majlis ilmu..Miss L ambil keputusan datang majlis2x ilmu di ukm.Tak pun di KUIS..

Nak share seperkara ni. Alhamdulillah.Itu saja yang mampu dituturkan saat diri selamat sampai ke Gerbang Nuklear Malaysia.Melawat kilang paip di pelabuhan cukup menyeronokkan.Menyaksikan mesin yang besar-besar.Teruja.Jika diberi pilihan kerja office atau kerja kilang..miss L memilih kerja di kilang.Sebab suka sangat tengok machine besar-besar.pelikkan..

Betapa diri merasa hebatnya CIPTAAN ALLAH..SUBHANALLAH..kerana menciptakan manusia yang bijak sehinggalah terhasil mesin dan peralatan canggih di dunia.Allahu Rabbi...hamba-Mu ini lemah dan tidak berdaya.

Melihat bagaimana paip dibuat.Dari sekecil paip hinggalah sebesar gergasi.Macam biasalah..Miss L kesorangan perempuan.Dekat kilang pun semua lelaki.Segalanya seronok sampailah satu part tak best ialah kena teman bos nak pergi cari kayu golf.Alahai..cari hari lain tak boleh ke????mula lah mengomel dalam hati.last2x..hurm..follow ajalah.Satu kedai tak apa..semua kedai kayu golf dia masuk..hurm..

Selagi tak sampai pintu Gerbang , gelisah dan resah..nampak saja pintu gerbang..ayat pertama yang keluar..alhamdulillah...alhamdulillah ya Allah..alhamdulillah..

Apapun dalam hati still nak mengucapkan alhamdulillah.Tak tahu kenapa tapi rasa nak bersyukur sangat.




You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images