Rest...

4:57:00 PM

Assalamualaikum..Ni nak habaq ni..miss L nak berehat sekejap dari menulis yang sebelum ni secara istiqomah update hari-hari.Rest untuk beberapa masa lah..

Nak pi cari jodoh..lalala..confirm gatai miang miss L ni.

Sebab ada kerja sikit...Kang melenting bos miss L ni..tak lulus pulak training aku..adoyai..


Lagi satu nak habaq..miss L lahir pada 2 jamadil awal pada hari isnin..So orang yang lahir jamadil awal ni ikut pemahaman miss L orangnya COOL(perasan) dan juga HATI KERING..ngeh3x.

So budget nak cari jodoh si dia yang lahir jamadil akhir..boleh pulak..Mana tahu boleh dapat semangat kekuatan macam saidina Ali dengan siti Fatimah.Saidina Ali jamadil awal dan puteri Rasulullah jamadilakhir..Harapan saja.

dan untuk pengetahuan pembaca, jamadilawal ni ada berlaku satu peperangan istimewa.(korang cari sendiri)..Harapnya miss L dapatlah tempias kekuatan dan ketabahan dilahirkan pada bulan jamadilawal ni.

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images