Thank You & Congratulations

10:05:00 AM

Setinggi - tinggi ucapan terima kasih buat kawan-kawan saya yang selalu dan sudi datang ke rumah sewa saya yang usang.Tahniah kerana antara mangsa yang berjaya dipujuk untuk datang umahku..Buat my besfwen laila..jadi kan hujung minggu ni??Buat Farihan..tenkiu datang bawa bontrot nasi ambeng.Dan tak lupa buat izah,fauzun dan juga Pa'an yang sudi mengantar saya sampai kerumah aritu.Next time kena naik rumah ye.

So siapa yang bertuah jadi mangsa saya lepasni??ngeh3x.

Jap lupa nak wish selamat pengantin baru buat teman tapi mesra, Puan syuhadah izwar arfani.(puan dah sekarang)Semoga bahagia dalam melayari bahtera bersama redho ALLAH..sempurna sudah separuh dari agama..Turn sapa pula lepas ni??Jom ambik berkat ramai2x..Layan





Antara muka-muka yang tak sabar tunggu turn.Oit..ramai lagi tu..

You Might Also Like

4 strawberries yummy

  1. lepas ni turn yg tudung putih foto last skali tu. btul x?

    ReplyDelete
  2. oit..oit..bahaya..bahaya..itu rahsia kita berdua kak.

    ReplyDelete
  3. alamak...baru baca post ni.....
    terima kasih ye ats kehadiran n doanya
    menunggu jemputan dari tuan blog ni plak....

    ReplyDelete
  4. eh..tunggu anak sedara baru dari Puan ni.kihkih

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images