Rezeki bulan Syaaban

4:53:00 PM

Alhamdulillah..alhamdulillahi Robbil 'Alamin..Bak kata orang rezeki jangan ditolak, bala jangan di minta.hehe..
Tengahari tadi kawan office kak zawiyah belanja lunch kat hotel Equatorial..Satu kepala RM55++..so Sesapa dapat elaun lebih atau duit lebih boleh lah pergi sana hotel Equatorial yang bertempat di Bandar Baru Bangi.So tak payah cakap banyak..jom nikmati gambar-gambar di bawah..owh sebelum tu semoga kak zawiyah dan sekeluarga dimurahkan lagi rezeki, ditambahkan rezeki dan dapat pahala yang banyak..

Cokelat habis..sedap punya..

Antara kek yang terhidang .tinggal ambik saja.

Ni pun tinggal ambik jer buahan mana yang anda nak.

Pandangan dari luar hotel Equatorial..cuci  mata memang baguih..lagi naguih bila ramai mat Salleh dan minah sallehah berbaring..adoyai..

Dari pandangan dalam..Ini gambar cilok kat google..Tadi nak amik segan.ramai sungguh penghuni

Salad ni memang sedap..Alhamdulillah..Tapi tomato rasa semacam jer..

Yang ni pown sedap..rasa dia part layer atas tu macam cream tapi bila combine dengan jelly strawberry dekat layer ke dua..nak kata apa yer..ha..wooOOww..sedapnyerrrrrrrr.. 




Alhamdulillah..balik hotel..disebabkan dah kenyang sampai jalan balik ke Nuklear pun tak hingat.kihkihkih...Ini en Faizal la punya pasal.Mengada tak nak drive..Aku jugak ler yang drive.

You Might Also Like

2 strawberries yummy

  1. wuwuwu...nak jugak......

    ReplyDelete
  2.  nak..boleh saja..sediakan jer duit.i tak keje lagi.

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images