Saat Lafaz Sakinah

8:53:00 AM

Hujung minggu lalu , saya menghadiri perkahwinan anak kepada kawan dekat office..Sungguh sedih saat lafaz sakinah di ucapkan.Dahlah masa tu ibunda nya duduk sebelah saya..sebak tu rasa macam mengalir dekat salur darah miss L jer.Aduh..sedey sungguh..Kakak office lain pun sedey gak tapi cover2x la kan.

Kak mimi dan kak ckin (cute kan dorang)

Fuh..time paling berdebar buat sang teruna

Ini time ibunda menyerahkan amanah anak kepada suami (serius sedey betul masa ni)

Yeay..dah kahwin

Ni kak maya comel..

Ha..yang ni antara jejaka di department BKJ @ camera man

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images