S>E>M>P>O>I

8:26:00 AM

Ini post sempoi kala diri mamai di pagi waktu kerja.Tinggal miss L sorang dekat office yang lain semua pergi kursus..owh akak kerani ada..kak mimie comey.Ni mengantuk gara-gara tidur lambat tapi bangun awal sebab nak nganto bakal adik ipar pergi stesen komuter.Bakal mak mertua demam panas.Ikutkan hati nak aja ambik cuti then pergi jenguk sekali.(wahhhhhh......ini gurauan tahap perasaaaaan nih)..Mata tak boleh bukak ni wei..

so just nak share beberapa gambar sempoi..tq untuk teman tapi mesra KD dan Wanie Law kerana menemankan orang senget ni time sengsorang kat rumah sewa.

 Ayam percik paling sedap pernah makan di sungai tekala

 khusuk menikmati makanan sampai tak sedar gambar dah di snap

kanak-kanak paling riang yang tak pernah ku lihat sebelum ini..(jgn marah)

best pergi sg tekala ni.Yang tak best adalah nak masuk kena bayar RM1.hehehe...Lepastu ramai orang
Tak ada privasi la..
Cadang awal nak gi sg Gabai
Lepastu gi broga
last2x end up pergi sg Tekala

Lepas main air terjun..boleh pulak buat senaman kat tepi jalan.
Senaman kuatkan otot..tolak kereta wei..bateri kong.tolak turun bukit takpe..ini tolak naik bukit.
Macam nak tercabut segala Otot dan tulang lutut aku.
Tym nak tolak turun bukit baru ada orang tolong..
Dalam hati..weh xpayah rrrr tolong tolak..kete boleh turun jalan sendiri la..
nak tolong tadi time tolak naik bukit..gerrrrrrrr..
Moralnya...jangan lupa matikan lampu depan kereta...dan bersiap sedia ilmu pengetahuan kereta.
Anyway..mmg BEST!!

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images