Topik Era

8:07:00 AM

Pagi hening...Time bosan dek kerana kesesatan jalan raya..sudahler penat menahan clutch ,tekan brek..ahhhhhhhh..aku pun kuatkan radio.Paling kuat punya sampai gegendang telinga pun nak pecah.hihi..Topik yang dibincangkan pagi ini adalah kalau anda menjadi orang paling kaya..apa benda yang anda nak sangat..???Fuh..memang banyak jawapan.Dari yang nak rumah besar kat tepi pantai sampai yang nak pergi bukan setakat oversea tapi over the moon..haha.naik rocket.Memang kelakar..Kalau aku bagi jawapan..confirm tak terkata DJ era tu..

Andai miss L paling kaya..
  1. Nak hadiahkan something kat mak
  2. Nak belikan something untuk ibu
  3. Nak berikan sesuatu untuk ummi
  4. Nak beli seluruh dunia dan seisinya.(yang ni tamak betul)
Cukuplah tu empat perkara sajo. yang ke empat tu senang kita jamak kan jer terus.Bila dah tadbir bumi senang nak tukar undang2x dan perlembagaan yang di ada-adakan orang2x kafir ni.dan yang terpenting aku akan suruh dunia sokong perhimpunan bersih.Aduh..kalau dah perlembagaan betul..confirm2x takkan ada perhimpunan atau demo jalanan ni.Fuhh..lepas ni ramai la yang mengamuk dengan aku nih.

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images