Sometimes..

5:33:00 PM

Sometimes...somewhere...somehow....there is something you don't want to believe it but indeed you need to believe it..OMG....iaitu bila mana bangun pagi anda dapati ada kesan gigitan kat leher anda dan kesan lebam di badan anda...OMG..Apatah lagi bila anda tidak dapat bangun langsung pagi itu setelah menderma darah dengan banyaknya kepada warga asing...OMG..but those thing happened to me during eidul fitri..that night after 12pm..tak boleh lupa sungguh bilamana ada orang lain pinjam badan kita..Bangun dengan blurr..dengan kesan lebam yang menakutkan..kok iyepun kehausan..mintalah izin dulu.tak pun pergi kat bank darah ker.Kat situ boleh dapat banyak jenis taw..adeh..


Tapi dikala itu masih berharap andai yang datang tu vampire yang handsome macam damon dalam cerita vampire diaries tak apa jugak..hehe..Apapun even ustat bagi air penawar still pada aku(miss L) Allah yang menyembuhkannya..Thanks GOD for giving my life again..OMG


moral values:
  • balik dari berjalan jauh jangan lupa basuh muka ngn basuh kaki(senang crita..ambik wudhuk sblm tidoq)
  • jangan sesuka hati jer berhenti kereta dan tido dimerata tempat selepas jam 12 mlm
  • berdzikirlah walau dimana anda berada (this should be the 1st point actually)

You Might Also Like

1 strawberries yummy

  1. susah nak elak  kalau makhluk asing da fall in love ngan manusia. so... banyak2la solat malam.
    tq post gamba haritu..

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images