SEKSUALITI MERDEKA 2011

5:21:00 PM

SEKSUALITI MERDEKA 2011: QUEER WITHOUT FEAR???????????????????????????????????????????Amenda pulak ni weh.Serious saya/aku /gua/ana/cek/ dan yang sama waktu dengannya naik pening. Satu masalah tak settle datang lagi masalah lain. aduhai dunia..confirm ekau penat tengok telatah manusia yang berbagai ragam ni..ohhhhh manusia,bagaimana mungkin ekau dapat memahami fitrahmu bilamana ekau asyik melawan fitrah kejadianmu.

*******************************************************

Seksualiti Merdeka merupakan program tahunan sejak tahun 2008, menuntut hak dan kebebasan golongan lesbian, gay, pondan dan biseksual untuk mengamalkan gaya hidup pilihan mereka secara sah dan terbuka.
Kalau ikut senarai penganjurnya, saling tak tumpah dengan senarai NGO-NGO yang mengangurkan perhimpunan Bersih 2.0 Julai lalu.( Lagi sekali ini kerja politik ker?? )..Kalau boleh semua benda sekarang nak dilibatkan dengan politik.Korang boleh baca penjelasan lanjut disini

Lebih haru..adakah mahasiswa sedar isu ini atau ada sebahagiannya yang mengikuti nya?Adeh..pening kepala eden.

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images