Barakallah

7:22:00 AM

Bersama kawan2x manufacturing engineering yang cantik dan manis.Tahniah Ridhwan Muhammad dan Azrina
Engineering punya geng
Bersama kawan dari SMKA Simpang Lima



Nota kaki: Again ,congratulation to Ridhwan and Azrina. May Allah bless both of you. Sorry because did not attend.Thanks la iwan sebab selalo tolong aku untuk final year project dan program-program berkaitan engineering. Yang terkilan sebab iwan sanggup bagi kad jemputan by hand tp still aku xdapat datang.Jadi kirim doa jeh.Lepasni kenduri izzah pula.hopefully allah beri jalan ,mudahkan jalan untuk pergi tengok.Ni pun bagi kad by hand.susah payah datang bilik.Kat terengganu pulak tu.Nak menginap rumah siapa pun tak tahu.Takkan rumah pengantin???huh..apa salahnya..ambik berkat.ngeh3x.
post signature

You Might Also Like

2 strawberries yummy

  1. wah..aini g ek..kite hri tu xsmpt nk g lau x msti leh jmpe

    ReplyDelete
  2. xgi..just share gambar dari kawan jer..

    ReplyDelete

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images