jannalily dress for Aidilfitri

11:16:00 AM

Assalamualaikum...
Selamat berpuasa kawan2
Hari ni nak update banyak2 baju..
 Tadaaaa
Jannalily dress in d house♡♥

Dress ni design sangat simple..sesuai untuk muslimah yang sukakan imej bersederhana dan simple tapi masih menarik.

Yang menarik..material dari cotton bamboo yang sejuk lembut dan selesa..

Jom cuci mata...dan kalo ada yang berkenan boleh lah pm fb sperti kat header tu atau whatsapp/sms 0133078249




Untuk lebih pilihan warna..boleh hubungi saya terus :)

Anda berminat menjadi agen dropship..pun hubungi saya di fb/whatsapp ye ;)

post signature

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images