Makanan Sunnah dalam susu kambing Mummylicious

9:37:00 AM

Apa yang membezakan susu kambing mummylicious dengan susu kambing lain adalah,kami beri anda lebih khasiat dengan campuran 8 makanan sunnah.Jom tengok apa lagi makanan sunnah yang terdapat dalam susu kambing Mummylicious...

Buah Tin
Buah tin dalam susu kambing Mummulicious for kids kaya dengan alam Benzaldehid Fenol dan Anti Tumor Agen dan mikro -organisma boleh membunuh patogen, kulat dan virus di dalam tubuh simanja.
Ini mengelakkan tubuh simanja anda daripada mudah mengalami penyakit termasuk alahan dan eczema.
Badam

Kacang badam dalam susu kambing Mummylicious for kids mengandungi fosforus yang membantu menguatkan tulang dan gigi simanja.
Badam juga mengandungi riboflavin dan L -carnitine, nutrien yang meningkatkan aktiviti otak si manja agar sentiasa cerdas.
Kurma

Kurma dalam susu kambing Mummylicious for kids mengandungi sulfur organik yang terbukti mampu membantu mengurangkan kesan alahan pada simanja.
Kurma adalah penambah tenaga yang sangat baik untuk simanja kerana ia mengandungi gula semulajadi seperti glukosa, sukrosa dan fruktosa.
Kismis

Kismis dalam susu kambing Mummylicious for kids mengandungi bahan yang dipanggil fitonutrien polifenolik yang mempunyai ciri-ciri anti-radang dan anti-bakteria. Ini akan menjadikan simanja anda sukar dihinggapi penyakit.

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images