Kenapa anak anak perlukan Vitamin C

11:35:00 PM

Assalamualaikum pembaca budiman sekalian
Musim HOT nak PRU 14 ni macam macam perkara berlaku.Bukan setakat gangguan emosi ,Kesihatan pun ada yang terganggu.ehehehe.Dah bersiap nak balik mengundi ke tu?

Ini kalilah kita sama sama rakyat sekelian PILIH PUCUK PIMPINAN yang AMANAH dan tak corrupt,eh eh sempat berkempen ye

Okey okey ekceli nak cerita kenapa anak perlukan vitamin C
Uols nak tahu tak,sejak anak ummi sekolah kan.Asyik jatuh sakit bersilih ganti.Kejap yang kakak demam.kejap yang adiknya pulak demam.Rupanya bila bawak jumpa doktor kekurangan zat rupanya.
Jadi doktor rekemen la suh dapat kan VITAMIN C untuk anak anak ni

Iyer.sekarang ni dah tak macam dulu.Zaman udara kita bersih.Sekarang sangat sangat banyak pencemaran udara.Jadi jangan kita duk compare kisah hidup kita dulu masa kecik dengan anak anak sekarang

JAdi saya pun balik dan cari carilah kat google ni vitamin C yang mampu milik.Terjumpa lah Si BOTOL oren yang bernama BIOKARE ni.Terus beli dan bagi kt anak.Sekarang kan zaman canggih.klik klik je barang pun sampai







BIOKARE SOURCE OF VITAMIN C paling diminati kerana
============
[✔️] SUPPLEMENT HARIAN ANAK-ANAK

- Lebih senang untuk ibu bapa memberikan TABLET BIOKARE berbanding minum batuk atau ubat selesema

[✔️] TAMBAHKAN IMUN BADAN
- kaya dengan sumber vitamin C dan zat besi

[✔️] TENAGA UNTUK SEMUA
- Seisi kekuarga kekal bertenaga sepanjang hari dengan BIOKARE

GSTAR BIOKARE💖
Bahan Utama BIOKARE
👉Kurma
👉Delima
👉Madu
👉Taurine
👉L-Lysine
👉Dha Powder
👉Saffron
👉BACOPA
👉Probiotik
👉Gingko
👉Vitamin
👉Mineral
👉Vitamin C
👉Manna
👉Daun Moringa
💥KELEBIHAN BIOKARE💥
LEBIH SIHAT
LEBIH BERTENAGA
LEBIH CERDAS
LEBIH CERGAS
LEBIH BAHAGIA
FOKUS UTAMA BIOKARE
💚Benteng Kekebalan Terhadap Penyakit Ketika Sihat
💚Keupayaan Daya Tahan Dan Melawan Penyakit Ketika Diserang Penyakit
💚Keupayaan Mencegah Penyakit Berjangkit (Penyakit Viral)
💚Menyeimbangkan Keperluan Diet Harian Anak Anda
💚Mengekalkan Mikrobiota (Bakteria Baik) Di Dalam Tubuh
💚Membantu Menenangkan Stress Dan Bimbang Kanak-kanak.

kalau ada yang berminat nak dapatkan boleh terus order dengan picit link ni Dapatkan Biokare
semoga uols pun bijak memilih

You Might Also Like

0 strawberries yummy

Follow me

Like us on Facebook

Follow us

Flickr Images